pondělí 16. července 2001

Honda CRV

Kategorie: RC model auta ze stavebnice fy TAMIYA
Délka: 460mm
Šířka: 2000mm
Pohon: Mabuchi 540, 6článek SANYO 1700 SCR, regulátor BEL 32
Řízené funkce: proporcionálně motor vpřed-vzad a zatáčení
Hmotnost: 2200g.

Hodnocení:

Off road model auta ze stavebnice fy TAMIA. Spíše hračka, která ale vyhoví pro nesoutěžní poježdění. I když je karoserie z PVC, je poměrně odolné - mimo prasklý přední úchyt. Jedinou slabinou jsou odkryté kadrany pro pohon přední nápravy. Za nedostatečnou péči se “odvděčí” rychle obroušenými čepy. Vyžadují čištění takřka po každém ježdění, ale rychlému obroušení čepů nepomůže ani to. Podle konstrukce je model určen spíše k ježdění po koberci, než v bahně. Pokud kupujete náhradní kardany, vyplatí se koupit najednou více kusů. Poznámka k třetímu obrázku - v popisku tvrdím, že je auto v plné jízdě. No zase tak úplně rychlá nebyla - nejsem bohužel profi fotograf.

V současnosti auto odpočívá v krabici a čeká na lepší časy. Lepší časy nastanou až bude chuť opravit všechny opotřebení tak, aby auto bylo schopné přímé jízdy. Po roce ježdění především v blátě a písku (tam se jezdí přece nejlépe ), je totiž celé řízení dost opotřebované. Hlavní čep řízení už mám opravený, teď jen ten zbytek…

Honda CRV je skutečně pěkná hračka.Model s pyšným majitelem.RC model auta v plné jízdě. No zas tak plná nebyla, ale když člověk není zkušený fotograf, tak je vděčný alespoň za to.

Žádné komentáře: